Tack för denna tiden!

Idag var vår praktikant Rebeccas sista dag hos oss. Rebecca är en mycket glad och trevlig tjej som vi är glada för att fått lära känna. Hon har bidragit med mycket både socialt och arbetsmässigt under de 10 veckor hon har varit hos oss. Nu kommer Rebecca gå tillbaka till skolan och avsluta sin examen och vi kan med glädje nu berätta att Rebecca kommer sen arbeta heltid hos oss:)

 

Nedan berättar Rebecca om sin tid hos oss:

“Vilken resa jag har haft under min praktik här på Lindbergs Redovisning! Tio veckor fyllda av utmaningar som har stretchat mina kunskaper och stor utveckling.

Att som studerande ha fått denna chansen att komma ut och praktisera mina nyvunna kunskaper har verkligen satt den bästa grunden för mitt val av yrkesväg  tillsammans med personalen på ett stabilt och kunnigt företag.

Nu när jag tittar tillbaka är jag otroligt tacksam för allt vad jag har fått med mig härifrån i mitt bagage och den erfarenheten jag bär med mig.

Resan är dock inte slut här på Lindbergsredovisning än utan den fortsätter som fast anställd i bolaget och ingen kan vara gladare än jag.”

 

Vi tackar Rebecca för tiden som praktikant och ser fram emot att välkomna henne tillbaka som anställd!

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn