Lindbergs

Om oss

Vem är vi på Lindbergs Konsultation & Redovisning? 

Vi är själv drivna entreprenörer och egenföretagare som brinner för att hjälpa andra entreprenörer med sin företagsresa. Vi har under åren både haft bra positioner i arbetslivet och startat, drivit och sålt bolag. Nu vill vi hjälpa dig nå dina mål! Vi brinner för allt som har med ekonomi att göra och med högt engagemang, stort intresse och massa nyfikenhet är vi en perfekt samarbetspartner. Johan och Arna heter vi som äger bolaget och vi bor på en gård i Staffanstorp, ett stenkast från Lund och Malmö. Vi sitter tillsammans med våra grymma medarbetare i trevliga och rymliga lokaler i Lund, nära köpcentret Nova. Kom gärna förbi så bjuder vi på en god kopp kaffe, te eller vad som önskas och hör mer om vad just du behöver hjälp med inom ekonomi såsom redovisning, bokslut, deklaration, fakturering, löner.

Ekonomisk rådgivning och bollplank hela vägen

Vi är partnern som hjälper dig från att starta ditt företag, få allt rätt hos Bolagsverket och Skatteverket till den årliga redovisningen som oftast avslutas med en årsredovisning eller årsbokslut och deklaration.

Vi finns här när det är dags för en ny firmabil. Ska den köpas eller leasas? Nettolöneavdrag eller förmån?
När det är dags att sätta av till pension. Är direktpension något för mig? Hur mycket bör och kan jag sätta av?
När det är dags att köpa ett nytt bolag? Hur bör jag äga bolaget? Får jag använda det skattemässiga underskottet som finns i bolaget?
När det är dags att anställa personal. Vilken anställningsform ska jag använda? Hur ska anställningsavtalet se ut? Hur beräknar jag semesterersättning?
När det är dags att deklarera. Vilka bilagor behöver jag upprätta? Hur gör jag min K10? Använda huvudregeln eller förenklingsregeln? Vad är ett gränsbelopp? Behöver jag lämna kontrolluppgift?
När det är dags för utdelning. Hur mycket kan jag ta ut till 20% beskattning? Bör jag ta ut mer lön eller utdelning? När kan jag ta utdelning?
Ja frågorna är många och ofta är det ensamt att driva bolag. Men det behöver inte vara ensamt. Vi är gärna ditt bollplank! Vi vill vara med under hela resan och både kolla tillbaka på det som har hänt och framåt på det som ska/bör hända.

Vi ser till att allt fungerar precis som det ska, eller bättre än du tänkt dig. Så att du kan fokusera och driva ditt bolag framåt och se till att göra det du tycker är kul och det du är bäst på! Vill du lära dig mer så sitter vi gärna ner tillsammans, på plats hos dig eller hos oss eller så träffas vi digitalt via Teams, Google Hangout eller liknande program.