Lindbergs Konsultation & Redovisning är stolt sponsor till en av Skånes största föreningar, Staffanstorp United!

Staffanstorp United bildades 2017 och är resultatet av en sammanslagning mellan de anrika klubbarna Kyrkheddinge IF och Staffanstorps GIF. För oss på Lindbergs är det viktigt att stödja de lokala föreningarna som gör ett sånt fantastiskt jobb för ungdomarna i kommunen. Lindbergs snygga logga finns med på samtliga lags matchshorts. Johan Lindberg är dessutom mycket engagerad i föreningen som ledare för klubbens P10-lag som är största årskullen i klubben och även har flest antal aktiva i hela Skåne i den åldersklassen. Han är även involverad i föreningens sponsor- och cupverksamhet.

 

Historia Staffanstorp United

 

Staffanstorp United är en nybildad och välmående klubb i Staffanstorps kommun, som verkar på Staffansvallen. Klubben är ett samgående mellan Staffanstorps GIF och Kyrkheddinge IF, som på två årsmöten år 2017, enhetligt beslutade sig för att gå samman efter närmare 80 år av rivalitet.

Klubben är en av regionens största, och har idag cirka 600 spelare i träning, 100 ledare, och över 1000 medlemmar. Ambitionen är att bli Skånes absolut bästa breddförening. Genom att erbjuda alla spelare mycket goda träningsförutsättningar, är vi övertygande om att vi kan uppnå detta mål. Utbildade ledare, goda materiella förhållanden och en bra klubborganisering, utgör grundstommen i detta arbete. Genom Staffansvallen finns det gott om träningstider. Anläggningen erbjuder bland annat fem fotbollsplaner (varav tre är konstgräs), löparbana, och gym för de äldre årskullarna. Läs mer här: https://www.staffanstorpunited.se/sida/?ID=257188

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn