Är du den vi söker?

Driven och utåtriktad redovisningskonsult sökes till Lindbergs Konsultation & Redovisning AB.

 Kunderna blir fler och fler och vi behöver därmed utöka med ytterligare en kollega. Vill du komma till ett trevligt, ungt och framåtriktat företag med kunden i fokus är detta rätt tjänst för dig.

Om oss:

Vi är en redovisningsfirma i Staffanstorp som har byggt upp en gedigen kundstock med många duktiga och spännande entreprenörsdrivna bolag. Våra framgångar har sin grund i våra värderingar där vi sätter kunden först genom professionell och personlig service. Eftersom vi fortsätter att växa är vi nu i behov av en erfaren redovisningskonsult med minst 5 års erfarenhet inom löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt löner.

Möjligheter:

Du får möjligheten att ta ett helhetsansvar för ”dina” kunder genom utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Hos oss är nya idéer välkomna och en förutsättning för att vi även fortsättningsvis ska kunna växa. För oss är det en självklarhet att du, liksom vi, redan från dag ett har som mål att fortsätta utvecklas och växa i takt med företaget. Vi uppmuntrar våra anställda att ta egna initiativ och ansvar – rent praktiskt innebär det att du erbjuds möjlighet att komma med idéer i verksamheten samt arbeta självständigt.

Rollen

I rollen som redovisningskonsult får du en central roll i arbetet med att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom hög servicenivå. Vi är måna om att se till kundens behov och arbetar mycket ute hos våra kunder.

Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat konsultation, rådgivning, avstämningar, löpande redovisning, bokslut och deklarationer.

Din profil

Du är utbildad redovisningskonsult med minst 5 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete samt grundläggande skattefrågor. Du är rak och tydlig i din kommunikation externt såväl som internt och sätter kunden och företaget i fokus genom god service och analysförmåga.

Om dig

Då vi är ett mindre kontor är det viktigt att du är en lagspelare som bidrar till god stämning.

För att passa in hos oss är det en förutsättning att du är öppen, trevlig och samarbetsvillig. Du förväntas samarbeta med dina kolleger och samtidigt bidra till kontorets redan goda stämning. För att lyckas i rollen krävs det att du är servicemedveten och att du är strukturerad samt noggrann. Vi värdesätter din förmåga att arbeta självständigt lika mycket som din förmåga att samarbeta i en grupp för att uppnå företagets gemensamma mål.

Ansökan

För att ansöka skicka ditt CV och personliga brev till arna@lindbergsredovisning.se. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt, dock senast 2019-02-28.

För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta Arna Lindberg via epost arna@lindbergsredovisning.se eller 0768-437500

Hoppas vi ses!

Läs mer om oss på: www.lindbergsredovisning.se

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn